3rd Giveaway - Passport holder (29th June - 2nd July 2011)

Assalamualaikum... halo..halo..halo...

hari nih sayer mau join giveaway cik wana... meh ler join.. kalo bertuah bleh dapat passport holder nih... cik emmie nak sangat!!!!!

Meh la pakat join ramai-ramai... syarat2 dier senang jer... :) Tarikh tutup GA nih 2nd July 2011....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Contest Aksi Si Cilik

Saper nak join???? Klik kat gambar kat atas eh...:)

Cik emmie nak mempertaruhkan gambar 3 budak comot nih... anak-anak sedara cik emmie...

~Iqbal, Aqilah & Fawwaz~


Cik emmie berbesar hati tag semua :) ehehe


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

GIVEAWAY KAK ES & NESLOO


Meh lew join GA Kak Es & NesLoo nih... nak join klik kat banner yer...

GA tamat pada 17 Jun 2011 : 8 pm...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

"Queenpink lucky follower"


KLIK BANNER UNTUK JOIN....

TARIKH TUTUP : DILANJUTKAN SEHINGGA 20 JUN 2011 JAM 12 TENGAH MALAM

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

GIVE AWAY PERTAMA DARIPADA PUTERI KATEK!!


Memandangkan ini merupakan blog untuk GA & Contest, CE nak ambik 3 Tajuk Entry Terbaik dari personal blog saya Piece Of Emmie... boleh kan Tuan Puteri??

Ni la 3 entry yang saya rasa tak berapa nak mengarut...:)

1. :: Makna Hari Jadi ::
2. :: Jodoh Tidak Datang Bergolek ::
3. :: Kerana Saya Sayang Dia ::

“ LIFE IS TOO SHORT TO BE UNHAPPY!!”

Tarikh tutup : 15 July 2011

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

" Cutest Baby Smiling Contest "


Assalamualaikum...

hari nih nak join contest baby plak.. tapi bukan anak CE yer... nih anak kakak CE...

contest nih anjuran Sinar Raudah... Nak join bleh click banner kat atas yer.. tarikh tutup 1 July 2011

Ni la dia nephew CE.. Fawwaz..

Nama Si Manja : Muhammad Zharfan Fawwaz Bin Mohd Agus
Umur Si Manja : 2 Tahun 9 Bulan (21 September 2008)
Nama Ibu : Rozlin Binti Jamil (Kakak Cik Emmie)

Cepat klik blog Sinar Raudah untuk join contest nih...:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

''SHERA 1st Giveaway''


nak join sila klik banner...:)


['Like' BFF Cik Emmie]

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

" Giveaway : Dania Alisha 1st Birthday "

Nak join sila klik banner kat atas..

Jawapan CE untuk soalan No.3 - Genting Highland

Sekian...:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SUNSHINE SMILE CONTEST


dah lama tak jo in contest.. hari nih CE na join satu contest...

Nih detail nyer....

******************************
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/
http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni: http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di: http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)
******************************

ok lah...dh tengok syarat...

nih gambar yang CE pertaruhkan...



Senyuman saya paling ceria sebab dapat amik gambar dengan hero pujaan..Ultraman... :P

CE nak tag ;

Cute Mum
Deqlis
Fadzillah Kamarudin




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1st CONTEST YAYA : CANDID Time..!!


Jom2 join contest cik yaya nih.... Deadline arinih yer... 14 April 2011

Cik emmie nak perataruhkan pic nih....

Nih pic dowlu2 masa cik emmie ngan kengkawan join Amazing Hunt anjuran Celcom.. nih tengah wat task kutip daun kering... ahaha

Cik emmie nak tag :

Mamasita
Naurah Nawwarah

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MamaZakwan's Birthday Giveaway

Ari nih CE nak join GA Nad!!!

Kalo ada yng nak join gak...sila la klik kat banner yer...


Jika saya ada RM50, saya teringin nak kasi sehelai tudung Emilia sebagai hadiah besday Nad@MamaZakwan sebab saya saje2 jer nak share something yang saya suke ngan Nad@MamaZakwan.. to Nad.. Heppi becoming birthday!!!

ni la tudung nyer... cam sesuai jer ngan Nad...;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2nd Batch - GiveAway!


nak join GA nih... anjuran hammieheartshoppe

i love Magenta...;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

|Contest lagi|





naik join sila klik banner...

tarikh tutup 13 May 2011


tempat paling jauh Cik Emmie pernah melancong ialah...

INDONESIA... lebih spesifik lagi.. Jakarta & Bandung

~Bandung~

~Dah penat jalan1...tengok wayang yuk @ Jakarta ~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

"Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy"

Sesa[e nak join sila click banner...

rugi tak join.. kalo anda bertuah..akan dapat cenderamata dari Europe!!!! 4 pemenang akan di pilih..dan setiap pemenang akan dapat 1 cenderamata dari Italy or Austria or Belanda or Germany... pastuh.. pemenang ke-5 akan dapat semua sekali... ha... amik kau.. jom-jom join.. mana tau bertuah.. kan????

cepat2... segmen nih due on 21/4/2011.......

cik emmie dah join.. korang bila lagi????

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

:: BLOGGER MADNESS ::




Holla...

ari nih CE nak join crossword puzzle...

sape nak join leh click banner kat atas yer...

aaa.. nih CE nyer jawapan...


CE suke sangat wat crossword puzzle nih... siap beli buku lagi..paling CE suka yang poskct size... leh bawak g menana jer CE suka... dowlu2 CE selalu one day trip outstation... so, nak ilangkan boring time lepak kat airport, CE akan buka buku crossword puzzle nih...:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

GIVEAWAY Cendawanpink


Assalamualikum...

Meh ler.. join GA Cendawanpink plak...

Kalo nak join bleh la klik kat banner kat atas tuh yer...

Tarikh tutup GA nih 31 March 2011

CECITE CECITE PASAL 1 ENTRY DALAM BLOG AKU YANG ANDA SUKA.

lepas godek2...

"Mengapa Lelaki Kawin Lambat"

Reason kenapa lelaki kawin lambat... kumpul duit tak cukup untuk kawen.. ehehe... tapi rezeki tuh ada je kalo memang berniat ke arah itu.. kalo nak tunggu duit cukup..sampai ke sudah la tak kawen ... duit di kumpul tak kan pernah cukup...;)

Sekian...;)




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sew & Cut : My First Giveaway!



Assalamualaikum...

Comel tak pin cushions kat atas nih... kalo nak .. klik kat gambar kat atas tuh eh...

ni merupakan 1st Giveway daripada owner blog Sew & Cut...

Penganjur ada 20 biji jer tau.. so... cepat2 sebelum terlambat...

:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Contest Cik Beba : Mimik Muka Minta Lempang

JOM JOIN...KLIK SINI....




ok la...kali ni join contest muka hodoh plak... lain dari yang lain nih... kena mempertaruhkan foto muke paling hodoh...muka tahap memang patut kena lempang...

muke paling hodoh cik emmie nih memang patut menang sebab cik emmie SUKE CLINELLE!!!!!!!

EHEHE.... TU JER... SEKIAN...


cik emmie nak tag tiga orang pemenang contest : family sedondon cik emmie...

3. ein

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LUCKY DRAW arninas.blogspot.com



Lucky Draw... Ada 3 kategori...

1. Pengunjung Bertuah
2. Follower Bertuah
3. Pengomen Bertuah

Boleh join satu kategori atau dua atau semuanya... :)

Nak tau syarat... klik sini..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Giveaway : SSC Lucky Follower Mac 2011



sesape nak join leh klik sini..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Contest Senyuman Seindah Suria by ROSLIZA ROSLAN


Untuk COntest nih.. cik emmie nak pertaruhkan gambar nih....
.
.
.
.
.
Nih foto cik emmie dengan one of cik emmie nyer BF... time nih kat universiti lagi... dulu-dulu...zaman jadi sutdent..susah nak dapat amik gambar..biasala..student.. so, bila dapat bergambar nih..semnyum pun kena la extra... ehehe...cik emmie yang pakai tudung pink...;)

Ok la... semoga penganjur menerima senyuman cik emmie...;)

Kalo kengkawan lain nak join.. sila la klik kat banner kat atas yer...:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

:: 1ST GA 2 TAHUN BUNGA KAT TAMAN TEMAN!! ::


Meh le memeriahkan GA nih... nak tau syarat2 sila click kat banner yer...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

churpchurp