GIVEAWAY Cendawanpink


Assalamualikum...

Meh ler.. join GA Cendawanpink plak...

Kalo nak join bleh la klik kat banner kat atas tuh yer...

Tarikh tutup GA nih 31 March 2011

CECITE CECITE PASAL 1 ENTRY DALAM BLOG AKU YANG ANDA SUKA.

lepas godek2...

"Mengapa Lelaki Kawin Lambat"

Reason kenapa lelaki kawin lambat... kumpul duit tak cukup untuk kawen.. ehehe... tapi rezeki tuh ada je kalo memang berniat ke arah itu.. kalo nak tunggu duit cukup..sampai ke sudah la tak kawen ... duit di kumpul tak kan pernah cukup...;)

Sekian...;)




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sew & Cut : My First Giveaway!



Assalamualaikum...

Comel tak pin cushions kat atas nih... kalo nak .. klik kat gambar kat atas tuh eh...

ni merupakan 1st Giveway daripada owner blog Sew & Cut...

Penganjur ada 20 biji jer tau.. so... cepat2 sebelum terlambat...

:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Contest Cik Beba : Mimik Muka Minta Lempang

JOM JOIN...KLIK SINI....




ok la...kali ni join contest muka hodoh plak... lain dari yang lain nih... kena mempertaruhkan foto muke paling hodoh...muka tahap memang patut kena lempang...

muke paling hodoh cik emmie nih memang patut menang sebab cik emmie SUKE CLINELLE!!!!!!!

EHEHE.... TU JER... SEKIAN...


cik emmie nak tag tiga orang pemenang contest : family sedondon cik emmie...

3. ein

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LUCKY DRAW arninas.blogspot.com



Lucky Draw... Ada 3 kategori...

1. Pengunjung Bertuah
2. Follower Bertuah
3. Pengomen Bertuah

Boleh join satu kategori atau dua atau semuanya... :)

Nak tau syarat... klik sini..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Giveaway : SSC Lucky Follower Mac 2011



sesape nak join leh klik sini..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Contest Senyuman Seindah Suria by ROSLIZA ROSLAN


Untuk COntest nih.. cik emmie nak pertaruhkan gambar nih....
.
.
.
.
.
Nih foto cik emmie dengan one of cik emmie nyer BF... time nih kat universiti lagi... dulu-dulu...zaman jadi sutdent..susah nak dapat amik gambar..biasala..student.. so, bila dapat bergambar nih..semnyum pun kena la extra... ehehe...cik emmie yang pakai tudung pink...;)

Ok la... semoga penganjur menerima senyuman cik emmie...;)

Kalo kengkawan lain nak join.. sila la klik kat banner kat atas yer...:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

:: 1ST GA 2 TAHUN BUNGA KAT TAMAN TEMAN!! ::


Meh le memeriahkan GA nih... nak tau syarat2 sila click kat banner yer...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

churpchurp