1st CONTEST YAYA : CANDID Time..!!


Jom2 join contest cik yaya nih.... Deadline arinih yer... 14 April 2011

Cik emmie nak perataruhkan pic nih....

Nih pic dowlu2 masa cik emmie ngan kengkawan join Amazing Hunt anjuran Celcom.. nih tengah wat task kutip daun kering... ahaha

Cik emmie nak tag :

Mamasita
Naurah Nawwarah

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MamaZakwan's Birthday Giveaway

Ari nih CE nak join GA Nad!!!

Kalo ada yng nak join gak...sila la klik kat banner yer...


Jika saya ada RM50, saya teringin nak kasi sehelai tudung Emilia sebagai hadiah besday Nad@MamaZakwan sebab saya saje2 jer nak share something yang saya suke ngan Nad@MamaZakwan.. to Nad.. Heppi becoming birthday!!!

ni la tudung nyer... cam sesuai jer ngan Nad...;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2nd Batch - GiveAway!


nak join GA nih... anjuran hammieheartshoppe

i love Magenta...;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

|Contest lagi|





naik join sila klik banner...

tarikh tutup 13 May 2011


tempat paling jauh Cik Emmie pernah melancong ialah...

INDONESIA... lebih spesifik lagi.. Jakarta & Bandung

~Bandung~

~Dah penat jalan1...tengok wayang yuk @ Jakarta ~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

"Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy"

Sesa[e nak join sila click banner...

rugi tak join.. kalo anda bertuah..akan dapat cenderamata dari Europe!!!! 4 pemenang akan di pilih..dan setiap pemenang akan dapat 1 cenderamata dari Italy or Austria or Belanda or Germany... pastuh.. pemenang ke-5 akan dapat semua sekali... ha... amik kau.. jom-jom join.. mana tau bertuah.. kan????

cepat2... segmen nih due on 21/4/2011.......

cik emmie dah join.. korang bila lagi????

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

:: BLOGGER MADNESS ::




Holla...

ari nih CE nak join crossword puzzle...

sape nak join leh click banner kat atas yer...

aaa.. nih CE nyer jawapan...


CE suke sangat wat crossword puzzle nih... siap beli buku lagi..paling CE suka yang poskct size... leh bawak g menana jer CE suka... dowlu2 CE selalu one day trip outstation... so, nak ilangkan boring time lepak kat airport, CE akan buka buku crossword puzzle nih...:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

churpchurp