SUNSHINE SMILE CONTEST


dah lama tak jo in contest.. hari nih CE na join satu contest...

Nih detail nyer....

******************************
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/
http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni: http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di: http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)
******************************

ok lah...dh tengok syarat...

nih gambar yang CE pertaruhkan...



Senyuman saya paling ceria sebab dapat amik gambar dengan hero pujaan..Ultraman... :P

CE nak tag ;

Cute Mum
Deqlis
Fadzillah Kamarudin




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

churpchurp